DeathKO | v.24xx Light Farm | ORION | Beta: 17 Kasım | Official: 24 Kasım

2015 Dünya Şampiyonası Yerleri

X Çevrimdışı

XapréLLa

Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
409
10
18
44
Dünya Şampiyonası heyecanı sonbaharda başlıyor! Paris, Londra ve Brüksel’de oynanacak grup aşamaları, çeyrek ve yarı finallerin ardından kupa için mücadele edecek iki takım, Dünya Şampiyonası Finali’nde kozlarını paylaşmak için Berlin’e geçecek.



Şampiyona yolculuğunun ilk durağı, iki hafta boyunca grup aşaması maçlarının oynanacağı Paris – Le Dock Pullman olacak. Ardından grup aşaması elemelerinden başarıyla çıkan takımlar, Eurostar’a atlayıp Londra’ya gidecek. Mekan ise 2014 LCS etkinliğinin düzenlendiği Wembley Arena olacak. Çeyrek finale adını yazdıran ilk dört takım arasından finalist iki takımı belirlemek için oyuncular soluğu Brüksel’de alacak. Brüksel Expo Fuar Merkezi’nde oynanacak yarı final karşılaşmalarını, Avrupa LCS’in başkenti Berlin’de Mercedes-Benz Arena’da düzenlenecek final etkinliği takip edecek.



Etkinlik tarihleri ve mekân bilgileri listesi aşağıdadır. Biletler konusunda önümüzdeki birkaç hafta için detaylı bilgilendirme yapılacak. Dünya Şampiyonası’nın bir parçası olmak isteyenler lolespor.com adresinden gelişmeleri takip edebilir. Dünya Şampiyonası karşılaşmaları tabii ki yine Türkçe anlatımla ve canlı yayında LoL TV‘den de izlenebilecek!



Grup Aşamaları: 1-4 Ekim ve 8-11 Ekim, Paris – Le Dock Pullman



Çeyrek Final: 15-18 Ekim, Londra – SSE Arena Wembley



Yarı Final: 24-25 Ekim, Brüksel – Brussels Expo



Final: 31 Ekim, Berlin – Mercedes-Benz Arena (eski adıyla O2 Arena – Berlin)